Skip to content

Laiva

  • Video
  • Vaalit 2021

📅 March 04, 2021

⏱️1 min read

Välillä tuntuu että koko Suomenmaassa mennään kuin tuuliajolla ja kunnat koettavat pysytellä pelastusköyden varassa!

Kuntapäättäminen on pitkäpinnaisen hommaa. Asiat eivät etene nappia painamalla eikä yksittäinen luottamushenkilö voi ilman taustatukea saada asioita maaliin. Viranhaltijat esittelijöinä tekevät ensiarvoisen tärkeää taustatyötä, mutta viime kädessä ruori kuuluu kuitenkin päättäjille.

Pitkään päätöksenteossa mukana olleena huomaa oikean navigoinnin tärkeyden. Tarvitsemme luotettavan, ajantasaisen merikartan, joka kunnassa on kuntastrategia sekä visiot ja arvot. Näkymä mitä kohti seilaamme laaditaan yhdessä poliittiset voimasuhteet huomioiden. Nyt on äänestäjien oltava valppaana!

Siilinjärvellä asiat ovat hyvin, mutta aina on parantamisen varaa.

Silloin kun tulee karikkoja tai polttoaine (eurot) uhkaa loppua, tarvitsemme päättäjien vastuuta, vakautta ja yhteistyötä, vaikka välillä pientä vänkyröintiä saattaakin olla havaittavissa.

Valtiovalta tahtoo aika ajoin sotkea oikean suunnan ja asettaa esteitä ulapalle, toisinaan ihan myrskyn saattelemana. Heikoimmilla on tällöin vaarana kellahtaa nurin tai pudota yli laidan, mutta uusia matruuseja aina tarvitaan osan jäädessä neljän vuoden välein satamaan, joko omasta halusta tai tahtomattaan muiden tahdosta. Olisi katastrofi, jos koko miehistö vaihtuisi kerralla, sillä sitä hiljaistakin tietoa tarvitaan.

Moni asia on nyt Siilinjärvellä vaiheessa ja haluaisin vielä jatkaa kahdeksannelle kaudelle visiollani: SIILINJÄRVI – PARAS PAIKKA ELÄÄ, ASUA, TEHDÄ TYÖTÄ JA HARRASTAA.

Sinä sen päätät.

← EdellinenSeuraava →
  • Powered by Contentful